Meniu classic
€ 60*
*Preț per persoană
**O taxă de deservire de 15% va fi aplicată pentru serviciile de alimente şi băuturi
set 1
GUSTĂRI RECI SERVITE PE MASA COMUNĂ
Sortiment de cașcavaluri însoțite de biscotti și condimente
Sortiment de pește afumat și creveți servit cu condimente
Sortiment de mezeluri italiene reci servite cu roșii uscate la soare și castraveți murați
Ceviche din biban de mare servit pe carpaccio din sfeclă roșie
Terrină din iepure servită cu condimente
Legume crudités servite cu două tipuri de sos
GUSTĂRI CALDE SERVITE INDIVIDUAL
Ardei umpluți cu sarmale moldovenești
File de doradă la abur servit pe sparanghel proaspăt și decorat cu micro-germeni
FELUL PRINCIPAL SERVIT INDIVIDUAL
Mușchi de vită servit cu cartofi gratinați, spanac sote și sos din vin roșu
€ 80*
*Preț per persoană
**O taxă de deservire de 15% va fi aplicată pentru serviciile de alimente şi băuturi
set 2
GUSTĂRI RECI SERVITE PE MASA COMUNĂ
Sortiment de cașcavaluri însoțite de biscotti și condimente
Sortiment de pește afumat și creveți servit cu condimente
Sortiment de mezeluri italiene reci servite cu roșii uscate la soare și castraveți murați
Ceviche din biban de mare servit pe carpaccio din sfeclă roșie
Terrină din legume la grătar
Roșii cherry și bastonașe de mozzarella
Legume crudités servite cu două tipuri de sos
Mousse din ficat de pui servit cu crutoane și condimente
GUSTaRe rece SERVITĂ INDIVIDUAL
Tartar din somon și ton
GUSTĂRI CALDE SERVITE INDIVIDUAL
Piept de rață servit cu mini legume, piure din fasole edamame, flori comestibile și cartofi noi fierți și traşi la tigaie
Ardei umpluți cu sarmale moldovenești
FELUL PRINCIPAL SERVIT INDIVIDUAL
Mușchi de vită servit cu cartofi gratinați, spanac sote și sos din vin roșu
€ 85*
*Preț per persoană
**O taxă de deservire de 15% va fi aplicată pentru serviciile de alimente şi băuturi
set 3
GUSTĂRI RECI SERVITE PE MASA COMUNĂ
Piept de rață gătit la foc mic cu sos din fructe proaspete și pere caramelizate
Creveți jumbo cu salată de avocado serviți în pahare shot
Rulouri de sparanghel cu file de vită
Terrină din iepure servită cu condimente
Tartar din somon cu avocado servit cu sos din iarbă grasă
Biluțe de pepene galben și prosciutto în coșuleț de pepene galben
Legume crudités servite cu două tipuri de sos
Caviar roşu servit cu condimente
GUSTĂRI CALDE SERVITE INDIVIDUAL
Foie gras cu sos de fructe de pădure
File de doradă la abur servit pe sparanghel proaspăt și decorat cu micro-germeni
Ardei umpluți cu sarmale moldovenești
FELUL PRINCIPAL SERVIT INDIVIDUAL
Piept de rață servit cu mini legume, piure din fasole edamame, flori comestibile și cartofi noi fierți și traşi la tigaie